Înțelegere privind înregistrarea numelor de domenii .com, .net, .org

1. Introducere

Aceasta Intelegere privind inregistrarea (numita "Intelegere") stabileste de aici inainte termenii si conditiile utilizarii de catre Dvs. a serviciilor C&A Interserv S.R.L. de inregistrare a numelui de domeniu, precum si termenii si conditiile inregistrarii de catre Dvs. a acelui nume de domeniu. Pentru a finaliza procesul de inregistrare, trebuie sa confirmati faptul ca ati citit, inteles si ca sunteti de acord sa respectati toate termenele si conditiile acestei Intelegeri, anexa cu taxa de inregistrare, politica privind disputele si orice regula sau politica care este sau va intra in vigoare in momentul publicarii de catre C&A Interserv S.R.L.. Aceasta Intelegere va intra in vigoare in momentul acceptarii de C&A Interserv S.R.L. si de Dvs.

C&A Interserv S.R.L. este distribuitor al OnlineNIC, inregistrator acreditat de Corporatia Internet pentru Distribuirea Numelor si Numerelor (numita "ICANN" - Internet Corporation for Assigned Names and Numbers). Dvs. recunoasteti ca C&A Interserv S.R.L. poate modifica aceasta Intelegere in cazul in care este necesara concordanta cu Intelegerea sa cu ICANN.

2. Selectarea unui nume de domeniu

Nu verificam daca numele pe care l-ati selectat sau utilizarea sa incalca drepturile legale ale altor persoane fizice sau juridice. Insistam sa investigati daca numele de domeniu pe care l-ati selectat sau utilizarea sa incalca drepturile legale ale altora, si in particular va sugeram sa cereti sfatul unui avocat competent. Puteti lua in considerare si cautarea uneia sau mai multor marci inregistrate care au legatura cu numele dvs. de domeniu. Trebuie sa stiti ca exista posibilitatea ca in cazul in care ni se va intenta un proces sau vom fi amenintati cu intentarea unui proces in legatura cu numele dvs. de domeniu, ne vom indrepta asupra dvs. pentru a ne dezvinovati si a ne despagubi, in conformitate cu prevederile de mai jos privind despagubirile.

3. Taxe si plata

Pentru serviciul de inregistrare a numelui de domeniu care urmeaza sa fie prestat dvs. de catre C&A Interserv S.R.L., sunteti de acord sa-i platiti acesteia, la momentul transmiterii cererii dvs. de inregistrare, toate taxele initiale de inregistrare aplicabile si taxele de reinnoire in conformitate cu taxele publicate pe site-ul domenii-web.com. Toate taxele sunt ne-restituibile, in parte sau totalitate, chiar daca inregistrarea numelui dvs. de domeniu este suspendata, anulata sau transferata inainte de sfarsitul perioadei de inregistrare. Veti fi notificat atunci cand taxele de reinnoire vor fi scadente si va fi responsabilitatea dvs. de a va asigura ca acestea sa fie platite. In cazul neplatii acestora in termenul specificat in notificarea privitoare la reinnoire, inregistrarea dvs. va fi anulata. Sunteti de acord ca C&A Interserv S.R.L. nu va avea nici o responsabilitate in privinta oricarei asemenea anulari.

4. Rambursări

Sunteti de acord cu pierderea tuturor drepturilor asupra numelui de domeniu selectat in cazul rambursarii banilor la solicitarea companiei emitente a cartii de credit, in cazul fraudei cu cartea de credit, sau a oricarei plati cu rezerve. C&A Interserv S.R.L. va fi singura care va decide daca va pastra numele de domeniu in portofoliul sau il va elibera pentru a fi utilizat de altii.

5. Politica rezolvarii disputelor

Sunteti de acord sa va supuneti actualei Politici uniforme de rezolvare a disputelor privind numele de domenii (numita "Politica rezolvarii disputelor"), care este incorporata in aceasta Intelegere si facuta parte a acestei Intelegeri. Oricaror dispute referitoare la dreptul de utilizare a numelui de domeniu li se vor aplica prevederile Politicii rezolvarii disputelor in vigoare la momentul contestarii de catre o terta parte a inregistrarii numelui dvs. de domeniu, in cazul aparitiei unei asemenea contestari.

De asemenea, sunteti de acord ca in cazul aparitiei unei dispute cu o terta parte in legatura cu numele dvs. de domeniu, veti despagubi si nu veti invinovati C&A Interserv S.R.L., in conformitate cu termenii si conditiile continute in Politica rezolvarii disputelor. C&A Interserv S.R.L. poate modifica oricand Politica rezolvarii disputelor cu permisiunea ICANN. Continuare inregistrarii numelui dvs. de domeniu dupa intrarea in vigoare a modificarii Politicii rezolvarii disputelor constituie acceptarea de catre dvs. a acestor modificari. Daca nu sunteti de acord cu asemenea modificari, puteti solicita stergerea numelui dvs. de domeniu.

6. Utilizarea informatiilor furnizate de dvs.

Ca parte a procesului de inregistrare, sunteti solicitat sa furnizati anumite informatii si sa le actualizati astfel incat sa le mentineti actuale, complete si precise. Aceste informatii includ:

numele dvs. intreg, adresa postala, adresa de e-mail, telefon si fax in cazul in care este disponibil;

numele persoanei autorizate pentru contact in cazul inregistrarii efectuate de o organizatie, asociatie sau firma;

 • adresele IP ale serverelor de nume;
 • numele corespondente ale acestor servere;
 • numele intreg, adresa postala, adresa de e-mail, telefon, si fax in cazul in care este disponibil, ale persoanei care este punctul de contact pentru probleme tehnice in ceea ce priveste numele de domeniu;
 • numele intreg, adresa postala, adresa de e-mail, telefon, si fax in cazul in care este disponibil, ale persoanei care este punctul de contact pentru probleme administrative in ceea ce priveste numele de domeniu;
 • numele intreg, adresa postala, adresa de e-mail, telefon, si fax in cazul in care este disponibil, ale persoanei care este punctul de contact pentru probleme zonale in ceea ce priveste numele de domeniu;
 • orice remarca referitoare la numele de domeniu inregistrat si care trebuie sa apara in datele Whois.

Sunteti de acord si admiteti ca atunci cand veti reinnoi inregistrarea numelui de domeniu, tipul informatiilor care vi se solicita sa le furnizati poate fi schimbat. Confirmati ca furnizarea intentionata de informatii imprecise sau neactualizarea cu promptitudine intentionata vor constitui o incalcare importanta a acestei Intelegeri si o baza pentru anularea numelui dvs. de domeniu. Daca autorizati o terta parte sa utilizeze numele de domeniu, sunteti in continuare detinatorul inregistrarii numelui de domeniu, sunteti responsabil pentru furnizarea propriilor informatii de contact si pentru furnizarea si actualizarea cu exactitate a informatiilor de contact tehnic, administrativ si zonal. Mai departe, sunteti de acord ca nereusita dvs. de a raspunde pentru mai mult de cincisprezece (15) zile calendaristice investigatiilor C&A Interserv S.R.L. referitoare la acuratetea detaliilor de contact asociate inregistrarii dvs. va constitui o incalcare importanta a acestei Intelegeri si va fi o baza suficienta pentru anularea inregistrarii dvs. a numelui de domeniu.

Sunteti de acord ca unele informatii pe care le furnizati in timpul procesului de inregistrare vor fi facute publice de C&A Interserv S.R.L. la cererea ICANN. Aditional, sunteti de acord ca ICANN poate impune ghidaje, limite si/sau solicitari relative la cantitatea si tipul informatiilor pe care C&A Interserv S.R.L. poate sau trebuie sa le puna la dispozitia publicului sau entitatilor private. Altfel, C&A Interserv S.R.L. nu va dezvalui informatiile dvs. unei terte parti decat daca este necesar pentru mentinerea numelui dvs. de domeniu. Puteti solicita o copie a informatiilor aflate in posesia C&A Interserv S.R.L., pentru a le revedea, modifica sau actualiza.

7. Politici de utilizare

C&A Interserv S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula numele dvs. de domeniu in cazul in care utilizati numele de domeniu pentru a trimite mesaje comerciale nesolicitate in contradictie fie cu legile aplicabile, fie cu politicile de utilizare obisnuitepe Internet, sau in cazul in care utilizati numele de domeniu in legatura cu activitati ilegale.

8. Agenti si licente

Sunteti de acord ca, in cazul in care numele dvs. de domeniu este inregistrat in numele dvs. de oricine actionand ca agent al dvs. (de exemplu furnizorul dvs. de servicii Internet, un angajat, etc.), sunteti obligat ca parte contractanta sa respectati toti termenii si conditiile specificate in prezenta, inclusiv Politica rezolvarii disputelor. Sunteti de acord ca daca autorizati o terta parte sa va utilizeze numele de domeniu, ramaneti detinatorul numelui de domeniu si ramaneti responsabil pentru indeplinirea tuturor obligatiilor continute in aceasta Intelegere.

9. Limitarea respunderii

SUNTETI DE ACORD CA C&A INTERSERV S.R.L. NU VA FI RASPUNZATOARE IN FATA DVS. SAU A ORICAREI ALTE PERSOANE IN CAZUL ORICARUI PREJUDICIU CARE POATE APARE CA URMARE A:

 • ORICAREI PIERDERI A INREGISTRARII NUMELUI DE DOMENIU
 • UTILIZARII NUMELUI DE DOMENIU
 • ACCESULUI CU INTARZIERE SAU INTRERUPERII ACCESULUI LA SISTEMUL DE INREGISTRARE AL C&A Interserv S.R.L.
 • NETRANSMITERII SAU TRANSMITERII DEFECTUOASE A DATELOR INTRE DVS. SI C&A Interserv S.R.L.
 • EVENIMENTELOR IN AFARA CONTROLULUI REZONABIL AL C&A Interserv S.R.L.
 • PROCESARII ACESTEI CERERI
 • PROCESARII ORICAREI MODIFICARI LA INREGISTRAREA ASOCIATA CU NUMELE DVS. DE DOMENIU
 • NEPLATII DE CATRE DVS. SAU AGENTUL DVS. A ORICAROR TAXE DATORATE PRIN PREZENTA
 • APLICARII POLITICII REZOLVARII DISPUTELOR

MAI MULT, C&A INTERSERV S.R.L. NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU ORICE PAGUBE INDIRECTE, SPECIALE, INTAMPLATOARE SAU REZULTATE, DE ORICE NATURA (INCLUSIV PROFITURI PIERDUTE), INDIFERENT DE FORMA ACTIUNII, FIE CONTRACTUALA, NEGLIJENTA SAU ORICE ALTCEVA, CHIAR DACA C&A Interserv S.R.L. A FOST NOTIFICATA DE POSIBILITATEA APARITIEI UNOR ASEMENEA PAGUBE. IN NICI UN CAZ RASPUNDEREA MAXIMA A C&A Interserv S.R.L. NU VA DEPASI SUMA TOTALA PE CARE I-ATI PLATIT-O PENTRU INREGISTRAREA NUMELUI DVS. DE DOMENIU IN DECURSUL PRIMILOR 3 ANI IN BAZA ACESTEI INTELEGERI. DATORITA FAPTULUI CA UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU DAUNE INTAMPLATOARE SAU REZULTATE, IN ASEMENEA STATE RESPONSABILITATEA NOASTRA ESTE LIMITATA PANA LA LIMITA PERMISA DE LEGE.

10. Despagubire

Sunteti de acord sa aparati, despagubiti si sa nu vatamati C&A Interserv S.R.L. si orice inregistrator de nume de domenii aplicabil, inclusiv Network Solutions Inc., si directorii, angajatii si agentii fiecaruia din ei, referitor la orice pierdere, daune sau costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din reclamatia, actiunea sau cererea unei terte parti legate de numele dvs. de domeniu sau utilizarea acestuia. Aceasta despagubire este in plus fata de orice alta solicitata in conformitate cu Politica rezolvarii disputelor.

11. Declaratii si garantii

Declarati si garantati ca, dupa cunostinta si convingerea dvs., nici inregistrarea numelui de domeniu, nici maniera in care va fi direct sau indirect utilizat nu incalca drepturile legale ale unei terte parti. Mai departe, declarati si garantati ca toate informatiile pe care le-ati furnizat in legatura cu inregistrarea numelui dvs. de domeniu sunt complete si exacte. C&A Interserv S.R.L. nu declara sau garanteaza in nici un fel ca inregistrarea sau utilizarea unui nume de domeniu in conformitate cu aceasta Intelegere va va proteja fie de contestari ale numelui dvs. de domeniu sau de suspendare, anulare sau transfer al numelui de domeniu pe care l-ati inregistrat.

12. Incalcare si revocare

Orice incalcare de catre dvs. a acestei Intelegeri sau a Politicii rezolvarii disputelor trebuie sa o remediati in termen de 30 de zile de la notificarea C&A Interserv S.R.L.. Daca nu efectuati remedierea, C&A Interserv S.R.L. poate suspenda, anula, transfera sau modifica inregistrarea dvs. a numelui de domeniu. In continuare, sunteti de acord si confirmati ca inregistrarea dvs. a numelui de domeniu este subiect al suspendarii, anularii sau transferului prin orice proceduri ale ICANN, prin orice proceduri aprobate de ICANN ale inregistratorului (inclusiv C&A Interserv S.R.L.) sau administratorului inregistratorului, sau prin orice proceduri ale administratorului inregistratorului TLD, dupa caz,
pentru corectarea greselilor in administrarea numelui de catre C&A Interserv S.R.L., alt inregistrator sau administratorul inregistratorului sau
pentru rezolutia disputelor referitoare la numele de domeniu.

Sunteti de acord ca C&A Interserv S.R.L. va avea dreptul, la alegerea sa, sa suspende, anuleze, transfere sau in alt mod sa modifice o inregistrare a unui nume de domeniu dupa sapte (7) zile calendaristice de la notificarea scrisa, sau la momentul in care C&A Interserv S.R.L. primeste un ordin autentificat de la o Curte cu competenta juridica sau o decizie a unei Curti arbitrale cerand suspendarea, anularea, transferul sau modificarea inregistrarii numelui de domeniu.

13. Schimbarea Inregistratorului

Politica NSI permite Inregistratului sa-si schimbe Inregistratorul pentru un nume de domeniu existent. Sunteti de acord ca puteti schimba Inregistratorul numai in conformitate cu politica ICANN, prezenta sau asa cum va fi ea modificata. Aceasta politica prevede:

Fiecare schimbare a Inregistratorului necesita din partea dvs. incheierea unei noi Intelegeri de inregistrare pe termen de 1 an si plata taxei de inregistrare aferenta

Nu veti obtine nici o rambursare partiala a taxei platite Inregistratorului actual.

14. Notificari

Sunteti de acord ca orice notificari necesare a fi transmise in baza acestei Intelegeri de catre C&A Interserv S.R.L. se vor socoti ca date daca vor fi transmise in conformitate cu informatiile pentru contact pe care le-ati furnizat.

15. Separabilitate

Sunteti de acord ca termenii acestei Intelegeri sunt separabili. Daca orice termen sau prevedere este declarat nevalid sau neaplicabil, nu vor fi afectate celelalte termene sau prevederi, care vor continua sa fie obligatorii.

16. Legea aplicabila

Aceasta Intelegere, drepturile si obligatiile dvs. si toate actiunile la care face referire aceasta Intelegere, vor fi guvernate de legea romana, cu exceptiile ce pot fi prevazute in continuare la Politica rezolvarii disputelor. Cu exceptiile prevazute in continuare in Politica rezolvarii disputelor in ceea ce priveste litigiile, orice actiune in aplicarea acestei Intelegeri sau orice alta problema referitoare la utilizarea de catre dvs. a site-ului C&A Interserv S.R.L. va fi rezolvata in exclusivitate de o instanta romana.

17. Generalitati

Aceasta Intelegere, graficul de plati C&A Interserv S.R.L. si Politica rezolvarii disputelor, impreuna cu toate amendamentele si modificarile oricareia din ele, constituie intelegerea completa si exclusiva intre dvs. si C&A Interserv S.R.L. si inlatura si guverneaza toate ofertele, intelegerile sau alte comunicari precedente. Continutul acestei Politici nu va fi interpretat ca o creare a unei agentii, parteneriat sau alta forma de intreprindere comuna intre parti. Nesolicitarea de catre C&A Interserv S.R.L. a indeplinirii de catre dvs. a oricareia din clauzele acestei Intelegeri nu va afecta dreptul sau deplin de a o solicita oricand de aici inainte, la fel cum renuntarea de catre C&A Interserv S.R.L. la cele ce decurg din incalcarea oricarei prevederi din prezenta nu va insemna renuntarea la insasi acea prevedere. In cazul in care oricare prevedere a acestei Intelegeri va si neaplicabila sau nevalidata de legea aplicabila sau va fi astfel ca urmare a unei hotarari arbitrale aplicabile, asemenea neaplicare sau anulare nu va determina neaplicarea sau anularea Intelegerii in intregime. C&A Interserv S.R.L. va modifica sau inlocui asemenea prevedere cu una valabila si aplicabila care sa atinga, pe cat posibil, obiectivele initiale si intentia C&A Interserv S.R.L. asa cum a fost reflectata in prevederea initiala. Nici o prevedere a acestei Intelegeri, inclusiv graficul de plati C&A Interserv S.R.L. si Politica rezolvarii disputelor, nu poate fi amendata sau modificata de catre dvs. decat printr-un document scris semnat de C&A Interserv S.R.L..

 • înregistrare, inregistrare, nume domenii, domenii, com, org, net, domeniu, politici, termeni și condiții
 • 0 utilizatori au considerat informația utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Politica rezolvarii disputelor

Politica uniforma de solutionare a disputelor referitoare la numele de domenii (asa cum a fost...

Reguli de înregistrare domenii ro

Regulile de înregistrare a domeniilor și subdomeniilor în zona .ro sunt stabilite de Registrul de...

Contract pentru înregistrare domenii ro

Contractul pentru înregistrare a domeniilor și subdomeniilor în zona .ro este stabilit de...

Procedură de transfer drept de folosință domenii ro

Procedura de transfer a drepturilor de folosință a domeniilor și subdomeniilor în zona .ro este...

Actualizare nume deținător domeniu ro

Procedura de actualizare a numelui deținătorului unui domeniu sau subdomeniilor în zona .ro este...