Politica acceptării site-urilor

Vă rugăm să citiţi toate prevederile politicii de acceptare spre găzduire a site-urilor pe serverele C&A Interserv SRL.

C&A Interserv SRL îşi rezervă dreptul de a rezilia orice contract de găzduire în condiţiile încălcării prezentelor politici de acceptare. C&A Interserv SRL poate schimba politica sa de acceptare a site-urilor la o dată ulterioară, clienţii deja existenţi fiind notificaţi printr-un mesaj e-mail.

Ne aşteptăm ca Dvs., în calitate de client al nostru, să folosiţi mijloacele oferite de Internet cu respect şi responsabilitate, acordând atenţia cuvenită drepturilor celorlalţi utilizatori ai Internetului.

Politica noastră asupra site-urilor găzduite se aplică cu rigurozitate. Accesul la site-urile cu conţinut care încalcă prezenta politica va fi oprit temporar, de obicei imediat după ce au fost descoperite. În fiecare asemenea caz, clientul va fi înştiinţat cu privire la motivele care au condus la suspendarea respectivului cont. Suspendarea temporară a contului are loc până la lamurirea problemelor ce au generat aceasta oprire. În cazul anulării contului din cauza nerespectarii prezentelor norme, clientul nu poate cere returnarea eventualelor sume de bani plătite în avans pentru serviciile noastre de găzduire. În cazul în care suspendarea a fost nejustificată, clientul va beneficia de o perioadă de găzduire gratuită dublă faţă de perioada de timp în care contul a fost suspendat.

Bunul simţ este cel mai bun ghid asupra a ceea ce este considerat acceptabil, totuşi următoarele elemente reprezintă modalităţi absdolut inacceptabile de folosire a serviciilor noastre!

Ilegalitatea

În orice formă, incluzând (dar fără a se limita) distribuirea neautorizată de programe software sau a altor date protejate de Legea Drepturilor de Autor, harţuirea, frauda, folosirea de materiale obscene sau angajarea în activităţi de hacking sau cracking sunt strict interzise.

Conţinut inacceptabil

Anumite categorii de conţinut nu sunt permise în reţeaua noastră. Nu tolerăm nici un fel de materiale obscene. Nu tolerăm materiale care au legătură cu sau îndeamnă la discriminarea de orice fel. Conţinutul referitor la Hacking, Cracking sau Warez nu este permis. Nu tolerăm materiale care au legătură cu sau îndeamnă la terorism, acte de terorism, instigare la ură, instigarea sau promovarea violenței de orice fel. Kituri de instalare pot fi găzduite numai în cazul în care sunteţi deţinătorul drepturilor de autor asupra acestora sau în cazul licenţierii freeware pentru care aveți drepturi explicite. Fişierele audio şi video pot fi găzduite numai în cazul în care sunteţi deţinătorul dreptului de autor asupra respectivelor opere sau aveţi acordul scris al acestuia.

Spam - email-uri nesolicitate

Folosirea reţelei nostre pentru trimiterea de mesaje spam sau folosirea acestui tip de mesaje pentru promovarea unui site din cadrul reţelei noastre sunt strict interzise.

Folosirea abuzivă a resurselor

Nu sunt permise folosirea aplicaţiilor care consumă în mod excesiv resurse ale procesoarelor sau memoriei. Aplicaţiile de tip chat/IRC, proxy sau scripturi de liste de discuţii nu sunt permise sub nici o circumstanţă. Forumurile de discuţii bazate pe soluţii CGI şi care folosesc pentru stocarea mesajelor fişiere obişnuite de tip text, consumă adeseori excesiv de multe resurse. De aceea, pentru a evita încălcarea normelor, folosiţi o aplicaţie bazată pe PHP/MySQL.

Revânzarea serviciilor

Cu excepţia pachetului Reseller, serviciile de hosting pe care vi le furnizăm nu sunt transferabile terţilor, nici în totalitate şi nici parţial. Aceste servicii pot fi folosite numai de către Dvs. sau de către angajaţi ai companiei în cazul persoanelor juridice. În cazul în care doriţi să deveniţi revânzător al serviciilor C&A Interserv SRL vă rugăm să comandaţi un pachet Reseller sau, în cazuri speciale, să ne contactaţi.

În cazul în care nu sunteţi sigur(ă) în ceea ce priveşte acceptarea conţinutului site-ului Dvs., vă rugăm să ne contactaţi înainte de a publica în reţea un asemenea conţinut. Ne rezervam dreptul de a decide în ceea ce priveşte conţinutul acceptabil pe serverele noastre.

  • acceptare, politica acceptării, politică acceptare, găzduire web, politică găzduire, hosting, web hosting
  • 0 utilizatori au considerat informația utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Înțelegere privind înregistrarea numelor de domenii .com, .net, .org

1. Introducere Aceasta Intelegere privind inregistrarea (numita "Intelegere") stabileste de aici...

Politica rezolvarii disputelor

Politica uniforma de solutionare a disputelor referitoare la numele de domenii (asa cum a fost...

Reguli de înregistrare domenii ro

Regulile de înregistrare a domeniilor și subdomeniilor în zona .ro sunt stabilite de Registrul de...

Contract pentru înregistrare domenii ro

Contractul pentru înregistrare a domeniilor și subdomeniilor în zona .ro este stabilit de...

Procedură de transfer drept de folosință domenii ro

Procedura de transfer a drepturilor de folosință a domeniilor și subdomeniilor în zona .ro este...